V piatok tiež potvrdil, že bol vo svojich cieľoch úspešný a momentálne sa chystá na zákroky, ktorými prekvapil nielen divákov, ale aj samotného moderátora. Martin, ktorý v relácii sedel po boku svojho brata, totiž uviedol, že si mieni nechať prefarbiť vlasy na tmavšie a zväčšiť pery.

Pomôcť by mu s tým mal práve chirurg, ktorý sa stará aj o ďalšiu farmárku Kristi Dali. Ako však duelant dodal, verí, že nebude vyzerať ako “kačka”, pričom Šmahel mu odporučil, aby bol pri zákroku opatrný.

Kamarátka zo statku Kristina Dali mu poradila dobrého odborníka, ktorý by sa mal postarať o bezchybný výsledok, aby v konečnom dôsledku nepôsobil ako kačica.

Aj keď je zrejmé, že kontroverzný zákrok odsúdi množstvo Slovákov, Martin má pre nich jednoznačný odkaz. “Zistil som hlavne, že netreba súdiť podľa výzoru alebo prvého dojmu, lebo keď som išiel na východ, tak som sa tam bál ísť, že aké to tam bude. Ale keď som ich spoznal osobne, tak to bolo iné, bolo to super a podľa mňa všetci žijeme na jednom Slovensku, tak by sme sa nemali rozdeľovať, ale spájať, lebo spolu dosiahneme viac,” povedal.

FOTOGALÉRIA: