Čerstvá oslávenkyňa Nora Kabrheľová dnes ako 61-ročná vyzerá dobre ako nikdy predtým. Zmenila imidž, namiesto dlhých blond vlasov nosí tmavé a je štíhla ako mladica. “Veď vám vravím, že je to preto, že som sa zbavila opachy,” žartovala na margo svojho exmanžela Mojseja.

Kedysi jedna z najvýraznejších postavičiek slovenského šoubiznisu, dnes len obyčajná žena, ktorá oslavuje 61 rokov. Nora Mojsejová si prešla peklom rozviedla sa a skončila vo väzení.

Nora si počas svojho života užila vzlety aj pády. Známa Košičanka bola vychýrenou účtovníčkou, rozviedla sa s prvým manželom podnikateľom a po štvormesačnej známosti sa vydala za speváka Braňa Mojseja. Sprvu to bola láska ako z románu, skončila však rozvodom pre manželove časté alkoholické excesy. No ešte počas manželstva sa obaja stali hviezdami titulných obrazoviek kvôli šou Mojsejovci, ktorá sa nakrúcala v ich vile v Pereši. Neskôr mala aj vlastné televízne projekty.

V roku 2013 ju vzali do väzenia pre daňové podvody, na slobodu sa dostala po 13 mesiacoch. V ďalšej kauze týkajúcej sa neodvedenia dane a poistného za dodávku účtovníckej softvéru ju súd oslobodil spod obžaloby. Angažovala sa v politike, tento jej projekt skončil neúspešne. Neskôr sa dala na módne návrhárstvo. Firmu predala a dnes ešte stále čelí obvineniu z daňových podvodov.

Súdila sa aj pre pôžičku od Františka Kabrheľa, mediálne známeho ako Versače. Napokon sa však za neho vydala a trestnému stíhaniu sa vyhla. Prepísala na neho dom v košickom Pereši, ten ho zmodernizoval a ponúkol na predaj. Ani tento zväzok ale dlho nevydržal a po utíchnutí mediálneho cirkusu sa dvojica v tichosti rozviedla.

Článok pokračuje na ďalšej strane.