Len necelé tri roky ho delia od oslavy päťdesiatych narodenín, ale Jaromír Jágr jasne dokazuje, že vek je len číslo.

Pochválil sa svojim fanúšikom totiž snímkou, na ktorej je vyzlečený do polovice tela a ženám sa pri pohľade na neho musí rozhodne zvýšiť tep. Na hokejovej legende totiž hrá samý sval a jeho dokonalej figúre by zatlieskal aj legendárny filmový hrdina Rambo.

Ak sa niekto dokáže držať dlhé roky vo výbornej forme, tak je to rozhodne hokejový boh. Jágr je príkladom, že starnúť sa dá s eleganciou. Jeho telo plné svalov je niečím, nad čím musia všetci žasnúť.

Ploché svalnaté brucho by mu mohli závidieť hociktorý mladíci, ktorí chodia pravidelne do fitnescentra. „Las Vegas, točenie klipu, je to tu pekné, ale hrozná diaľka a ešte ten 9 hod časový posun. Deň cestovanie, 2 dni tu a späť. A v nedeľu nás čaká Mlada Boleslav, „uviedol k snímke Jaromír, ktorý prezradil, prečo ukázal svoje odhalené partie.

Keby Jágra nikto nepoznal čoby hokejistu, iste si pri pohľade na svalnatý snímku povie, že tento človek musel v minulosti byť profesionálny kulturista. Jaromír zaslúži obdiv a jeho famózne krivky môžete sami ohodnotiť v galérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.