Prešla len krátka doba a zo strany gigola došlo aj na skutky. Hoci nevedno presne, či sa stal jeho obeťou Gabo, Matej podľa informácií z Markízy fyzicky zaútočil na jedného z farmárov a spôsobil mu zranenia, s ktorými musel byť ošetrený v nemocnici.

Ihneď na to dobehli na statok aj hospodár Martin a Evelyn, ktorí sebavedomého farmára týždňa okamžite vylúčili.

,,V reality šou Farma prišlo k agresívnemu výpadu jedného z účastníkov, Mateja Jurkoviča, voči ďalšiemu z účastníkov tohto programu. V dôsledku násilného chovania skončil poškodeny súťažiaci v nemocnici a musel byť ošetrený zdravotným personálom. TV Markíza sa dištancuje od akejkoľvek formy násilia, a preto pristúpila k okamžitému vylúčeniu sútažiaceho, Mateja Jurkoviča, z reality šou Farma,” hovorí Andrea Macáková, zástupkyňa PR oddelenia TV Markíza.

Diváci už boli svedkami toho, ako sa vyhrážal Rasťovi bitkou, mladej Romane vynadal do ožratých handier a fľandier a citlivému Maťovi, ktorý už vypadol, vykričal, že sa ponižuje a absolútne ho nepovažuje za chlapa. Keď Romane vulgárne nadával, tá sa iba mlčky dívala, keďže, ako priznala, neustále jej svojím agresívnym vystupovaním naháňal strach.

FOTOGALÉRIA: