Aj keď sa spočiatku zdalo, že po odstránení steny, ktorá na Farme oddeľovala východ a západ, padli všetky predsudky, opak je pravdou. Trojdňové hrkútanie si súťažiacich narušilo hneď niekoľko incidentov, ktoré poriadne zamávali nielen aktérmi reality šou, ale aj divákmi.

Na Farme 11 síce súťažiaci netrpia v extrémnych bojových podmienkach, ako tomu bolo v minulosti, no nie je tu, naopak, núdza o intrigy, intímnosti ani hádky. V úvode šou bola medzi východniarmi a západniarmi postavená bariéra, avšak po jej spálení vyšlo medzi aktérmi opäť slnko. Ako sa však zdá, nie na dlho.

Televízni diváci boli iba pred pár hodinami svedkami manipulatívneho vyhrážania sa statného Mateja Jurkoviča (41), ktorý po zvolení prvého duelanta prehovoril k tichému Gabovi (23). Ako iba pred okamihom uviedla televízia Markíza v oficiálnom vyjadrení, z dôvodu fyzického útoku na doposiaľ neznámeho súťažiaceho bol v stredu 16. októbra Bratislavčan okamžite vylúčený z hry. Po jeho ataku mal totiž jeden z farmárov skončiť v nemocnici so zraneniami bližšie nešpecifikovaného charakteru.

Keďže sa však reality šou nakrúca s krátkym predstihom, už teraz je jasné, že nejde o jediné nešťastie, ktoré sa na statku udialo.

Matej sa spoločne s Mirkou rozhodol skontrolovať zvieratá, či je o nich poriadne postarané. Keď sa však ocitli pri kravách, na mladú farmárku zaútočila krava a vyletela z kóje. Tu ale niečo nesedí.

Článok pokračuje na ďalšej strane.