Medzi televíznymi divákmi a fanúšikmi Farmy koluje už niekoľko týždňov jedna jediná otázka. Ustojí Rado Dulin vzťah so svojou snúbenicou, ktoré na neho čaká vonku aj napriek jeho ľúbostnej romance s Kikou? Budú spolu alebo nebudú?

Odpoveď na túto otázku nepriamo zodpovedala Radova snúbenica na sociálnej sieti. Aj napriek tomu je však naďalej otázne, či dvojica bude spolu alebo ich láske po 6 rokoch nadobro odzvonilo.

Rado hneď v prvých dňoch na farme spravil poriadny prešľap, keď dovolil, aby v posteli jeho “mužstvo” obchytkávala Mirka. Pár dní nato však pritvrdil – jeho sympatie sa preniesli na Kiku zo Senca, s ktorou si už niekoľko týždňov vymieňa objatia, bozky či iné prejavy náklonnosti, ktoré ostali ukryté pod perinkou.

Možno by na tom nebolo nič zlé, keby sa na Popradčanove nemiestne excesy neprizerala jeho snúbenica Ivka.

Krásnej Ivke sa tak zo strany blízkych a divákov dostáva množstvo podpory, s ktorou sa už niekoľkokrát podelila aj na Instagrame. Vrúcnych slov sa však Dulinova frajerka dočkala aj od niekoho, od koho by ste to možno nečakali – osobne sa dokonca stretla s dvomi osobami, ktoré majú za sebou taktiež pobyt na farme.

Článok pokračuje na ďalšej strane.