Niektoré dni by sa dala napätá atmosféra na farme doslova krájať. Keď sa k nej pridá ešte aj alkohol, medzi súťažiacimi sa nevraživosť vystupňuje na maximum. U Rada Dulina dokonca tak, že mu počas nedávnej noci doslova praskli nervy!

Zadaný Rado bol ešte pred niekoľkými týždňami šťastne zasnúbený, no s pribúdajúcimi dňami na Farme má v hlave stále väčší zmätok. Jeho snúbenica Ivka už pritom tiež stráca s Casanovom trpezlivosť a z jej slov je jasné, že záchrana tohto partnerstva bude poriadne náročná.

Farmár sa však stále viac zamotáva do kamarátskeho vzťahu s Kikou. Hoci bol ešte po zásielke z domu, ktorá zahŕňala aj list od jeho lásky, dojatý, všetko nasvedčuje tomu, že svoje presvedčenie prehodnotil. Kike totiž nedávno venoval bozk priamo na pery a neskôr vyslovil o snúbenici slová, ktoré ju zrejme zabolia.

Farmárov pomaly, ale isto ubúda a na statku atmosféra čoraz viac hustne. Za svoje môže určite aj popíjanie alkoholu, čo sa potvrdilo aj pri novom konflikte Rada Dulina. Ten si v značne podnapitom stave nedával servítku pred ústa a doslova bliakal a vulgárne nadával na medzi farmármi neobľúbenú farmárku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.