Slovenská polícia požiadala verejnosť o pomoc v pátraní po osemročnom Harlow Pax Hulshovi a päťročnom Theodorovi Stevenovi Hulshovi. Ide o synov známej moderátorky Very Wisterovej (42).

Obe deti boli naposledy videné 24. októbra 2019 okolo pol piatej v Bratislave. Starší z chlapcov je 142 cm vysoký, váha cca 30 kg, oči hnedej farby, hnedé vlasy cca 4 cm dlhé, po bokoch má vyholenú hlavu. Mladší chlapec meria približne 120 cm, váži asi 20 kg, oči má modré a vlasy svetlo hnedé.

“ Bohužiaľ, môžem vám potvrdiť informáciu o mojich stratených synoch. Včera si ich vzal otec a od tej doby neviem, kde sú, „povedala webu Pluska.sk zdrvená Wisterová, ktorá sa za Izraelitov Jeremyho Hulsha vydala v roku 2010 a následne sa za ním odsťahovala.

Po šiestich rokoch ale vzťah skrachoval a moderátorka sa vrátila na Slovensko. Nasledovala žiadosť o rozvod a tvrdý boj o deti. Podľa všetkého sú teda obaja chlapci so svojím otcom a je však možné, že už sú za hranicami Slovenska. Tamojšia polícia preto žiada o pomoc.

Článok pokračuje na ďalšej strane.