Ešte donedávna patril medzi favoritov celej šou, bez ktorého by tam podľa mnohých divákov bola nuda.

Vyšportované svaly, sexuálny styk, urážky, hádky, vyzradil pikantné tajomstvo z minulosti a nakoniec vraj napadol i spoluhráča, ktorý skončil v nemocnici. Pred pár dňami sa kompetentní v Záhorskej Bystrici rozhodli razantne zasiahnuť a Jurkoviča z Farmy nemilosrdne vyrazili.

Otázka znie – nie je mu to aj jedno? Pre peniaze tam totiž určite nešiel!

Vyhadzov zjavne neberie vôbec tragicky a „slobodu“ si naplno užíva. Po návrate domov sa vybral za ženou svojho života – šesťročnou dcérkou Chloé, ktorá otca nevidela takmer dva mesiace. „Po dlhých 50 dňoch opäť spolu,“ napísal Matej, ktorému dcéra priniesla obrázok so srdiečkom, ktorým sa pochválili na zábere. Ten zverejnil odhaľujúci sa svalnáč na internete.

Okrem toho ukázal ešte jednu fotografiu, na ktorej sa doma zvítal s jeho blízkymi, k čomu napísal: „Späť v realite.“

Už na začiatku šou tvrdil, že ísť na Farmu s tým, že chce vyhrať peniaze, by bol vopred prehratý boj. Načo sa ale potom do reality šou prihlásil? Odpoveďou je popularita. Tá sa Matejovi ako „koučovi životného štýlu“ jednoznačne zíde. Netypické povolanie však ani zďaleka nie je jediným zdrojom príjmov svalnatého športovca.

Matej sa dokonca netají ani tým, že s*x patrí medzi jeho najväčšie záľuby. Koniec koncov, aj z jeho minulosti poznáme niekoľko mien, ktorých kariéra je s ním priamo spojená. Spomedzi nich znie snáď najzvučnejšie to patriace modelke Michaele Ngovej – kráska bola istý čas aj priateľkou milionára a politika Borisa Kollára.

Dvojica sa vraj rozišla potom, ako sa exotická dračia rozhodla skúsiť šťastie na českom p*rnokastingu, a to aj napriek tomu, že Matej proti podobným veciam veľmi neprotestuje. Istú dobu dokonca tvrdil, že si privyrába – či skôr kráti čas? – prácou gig*la, ktorý si nevyberá medzi mužmi a ženami. Dodnes nikto nevie, či len žartoval alebo prezradil skutočné tajomstvo zo svojej minulosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.