Východniarka Mirka Csorbová a západniar Matej Jurkovič sa bezpochyby zaradili medzi najvýraznejšie postavy celej Farmy. Spojenie skúseného gigola a citlivej teenagerky spočiatku mnohým pilo krv, no oni boli presvedčení o tom, že sa nejedná len o povrchné naplnenie telesných túžob. Po tom, ako obaja hlavní aktéri opustili vidiecky statok, sa ale stalo niečo nečakané.

Obidvaja na Farme definitívne skončili. Fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory, a kým jedny prajú kontroverznej dvojici šťastie, ďalší predpokladajú rýchly koniec romániku. Takáto je ale pravda!

Matej Jurkovič a Mirka Czorbová pocítili vzájomné sympatie ihneď na začiatku hry o 75-tisíc eur. Hoci sa Mirka najprv zaplietla s Radom, krátko na to začala tvoriť pár so svalnatým štyridsiatnikom.

Netradičný farmársky pomer medzi 41-ročným hercom vo filmoch pre dospelých s 19-ročnou krupierkou bol v mysliach viacerých ľudí už od začiatku odsúdený na zánik. Dvojica však časom nachádzala porozumenie nielen pod perinkou, ale i počas dlhých a dôverných rozhovorov.

Fanúšikovia sa okamžite rozdelili na dva tábory a kým jedny želali zaľúbencom veľa šťastia, ďalší predpokladali, že románik sa po Farme skončí raketovou rýchlosťou.

Okrem toho divákom neunikli viaceré momenty, počas ktorých lifestyle couch z Bratislavy viackrát nepriamo alebo na rovinu povedal, že s Mirkou to na pokračovanie vzťahu po opustení statku na Sekuliach nevyzerá.

Článok pokračuje na ďalšej strane.