Na farmárskom statku to medzi súťažiacimi Kristi Dali (32) a Radovanom Dulinom (38) poriadne iskrí. Obaja pritom prišli na Farmu ako zadaní a sympatický východniar má doma dokonca snúbenicu, s ktorou sú spolu už 6 rokov. Aj Kika neraz spomenula partnera. Ak však čakáte vyšportovaného mladého muža, ste na omyle!

Kristy Dali aktuálne zažíva v reality šou Farma romantické chvíle po boku Radovana Dulina, pričom ich románik vznikol za dverami reálneho sveta, kde obaja nechali svojich partnerov.

Kika ale prezradila, že jej priateľ je ženatý, kvôli čomu sa vraj neraz veľmi trápila. Ako sa však zdá, on svoju milenku pred svetom neskrýva, zvlášť teraz, keď je na očiach verejnosti.

Neraz sa sympatickému východniarovi zdôverila, že taký blízky vzťah, ako má s ním, s frajerom doma nemá. Dokonca sa posťažovala, že si s ňou nechce ísť ani len zabehať. Dokonca padli slová aj o tom, že jej milenec je zadaný a ju zraňuje, keď pridáva fotky so svojou oficiálnou partnerkou. Napriek tomu však na jeho profile svietia Kikine fotky a pri jednej z nich je dokonca veľavravný popis: „Milujem túto fotku, milujem túto ženu.”

Článok pokračuje na ďalšej strane.