Od začiatku tvrdila, že JEJ list nepríde. Kristína sa totiž netají tým, že jej vyvolený je ženatý a vonku má svoju rodinu, ktorá je pre neho prvoradá. O to väčší šok prišiel v okamihu, keď dostala balíček.

Odvážnu farmárku Kristi Dali zaskočil balíček, ktorý dorazil na Farmu z jej domova. Okrem pochúťok a listu od otca tam ale našla aj slová od svojho zadaného milenca, ktoré ju poriadne zmiatli. Priznáva strach z toho, čo bude vonku.

Kika už pred časom pred kamarátom Radom priznala, že ju vonku ktosi čaká. Nejde však ako v prípade záletníka o oficiálny vzťah, keďže kráska zo západu randí so ženatým milencom. Karty navyše zamiešal aj jej pobyt na Farme, kde si začína byť blízka práve s Radovanom Dulinom.

Kristy Dali aktuálne zažíva v reality šou Farma romantické chvíle po boku Radovana Dulina, pričom ich románik vznikol za dverami reálneho sveta, kde obaja nechali svojich partnerov.

Kika ale prezradila, že jej priateľ je ženatý, kvôli čomu sa vraj neraz veľmi trápila. Ako sa však zdá, on svoju milenku pred svetom neskrýva, zvlášť teraz, keď je na očiach verejnosti.

Neraz sa sympatickému východniarovi zdôverila, že taký blízky vzťah, ako má s ním, s frajerom doma nemá. Dokonca sa posťažovala, že si s ňou nechce ísť ani len zabehať. Dokonca padli slová aj o tom, že jej milenec je zadaný a ju zraňuje, keď pridáva fotky so svojou oficiálnou partnerkou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.