V každej sérii reality šou Farma začnú diváci po určitom čase sledovať podivné signály naznačujúce, kto sa už na vidieckom statku v skutočnosti nenachádza. O to zaujímavejšie je sledovať proces, kedy nahnevaný partner jednej z farmárok vyťahuje informácie, aké by mali pre verejnosť ostať neodkryté. Jeho tvrdenia dokonca doplňujú názory ďalších pozorných ľudí, všímajúcich si podozrivé aktivity.

Ten mal na Facebooku uverejniť akúsi tajomnú tabuľku s menami ľudí a výsledkami pár nastávajúcich duelov, ktorú ale musel neskôr vymazať. Niektorí Slováci však informácie stihli zachytiť – okrem toho, že spomínaná Deya by sa v týchto chvíľach mala nachádzať v pohodlí domova, z hry o finančnú výhru už vraj vypadla aj fotomodelka zo Senca. Tá údajne podľahla súperke Nicolette Tóthovej, čo si už mali zistiť viacerí diváci.

,,Kristína je už pravdepodobne doma,” začala diváčka, pričom uviedla aj zdroj týchto rozširujúcich sa domnienok. ,,Ten jej frajer tu dával nejakú tabuľku, kto a ako bude vypadávať, vedel to poradie od nej.

Zrejme to musel stiahnuť, ju vyhodí budúci týždeň tá brýlatá Nicoletta.” Keďže sa na Farme schyľuje k prvému čisto ženskému duelu, podobné dohady by vôbec nemuseli byť len výmyslom, avšak svetlo do celej kauzy vnesie až oficiálne markizácke vysielanie.

FOTOGALÉRIA: