16. októbra sa na markizáckom statku odohral nepríjemný incident, ktorý prilákal k televíznym obrazovkám tisíce zvedavých divákov.

Večerný program si od osudného dňa zapínalo množstvo divákov, pričom každý z nich bol zvedavý predovšetkým na fyzický útok Mateja Jurkoviča. Po takmer troch týždňoch sa Slováci dočkali a na obrazovkách konečne uvideli to, po čom ich oči bažili dlhé dni. Teda takmer…

Všetci diváci Farmy vedia, že bol Matej Jurkovič z hry vylúčený už 16. októbra. Pod jeho vyhadzov sa podpísal agresívny útok na východniarskeho súpera Rasťa Mojseja, ktorému praskli nervy – po verdikte, že sa stane opäť sluhom chcel zo statku odísť. Prítomní farmári tak ostali v poriadnom šoku, avšak ešte ani netušili, ako napokon slovná potýčka medzi mužmi dopadne.

Takmer rovesníci si však nevedeli prísť na meno už od úvodných dní, kedy medzi nimi nastali prvé konflikty. Osočovanie, vyhrážanie sa či hádky pri stole takmer vyústili do fyzického konfliktu, ktorý údajne nenastal len z dôvodu, že dvojicu oddeľovala pomyselná čiara medzi tímami súťažiacich.

Článok pokračuje na ďalšej strane.