Ako na farme odznelo, 41-ročný Bratislavčan sa vraj netají tým, že zvykne konflikty riešiť “ručne stručne”, čo sa mu ale v Rasťovom prípade poriadne vypomstilo. Po tom, čo totiž medzi súťažiacich zavítala nabrúsená moderátorka Evelyn a hospodár Martin, si Matej musel zbaliť veci a reality šou opustiť.

Z dôvodu hrubého porušenia pravidiel vyradený farmár týždňa Matej. Po verbálnej výmene názorov atakoval Rasťa “hlavičkou”, po ktorej narazil do zárubne a musel podstúpiť lekárske vyšetrenie. Incident okamžite rozpútal na statku vášne a kým niektorí sa z reakcie napadnutého súťažiaceho vysmievali, iní sa mu snažili podať pomocnú ruku.

Kritické minúty po roztržke ešte sprevádzali hanlivé vyjadrenia z rôznych strán, až kým nezakročila moderátorka Evelyn s hospodárom Martinom. Napriek skutočnosti, že diváci očakávali zverejnenie celej situácie priamo na televíznych obrazovkách, Markíza im poskytla len cenzurovanú verziu.

Plné znenie ataku však zverejnila vo Farme X-tra s Martinom Šmahelom, ktorý tentokrát privítal ako hostí práve hlavné tváre obľúbenej šou.

Časť s Matejovým útokom uvidíte od času 12:52