Svet obletela naozaj šokujúca správa, ktorá všetkým vyrazila dych. Herečka, ktorá je zbožňovaná fanúšikov po celom svete, je mŕtva. Celý svet je v šoku a pre fanúšikov je táto správa natoľko šokujúca, že jej stále nemôžu uveriť.

Správa, ktorá sa rozšírila rýchlo po celom svete, je nesmierne smutná. Jedna z najobľúbenejších hviezd je mŕtva. Herečka, ktorú ľudia z celého sveta milovali.

Vo veku 80 rokov zomrela v sobotu vo švajčiarskom mestečku Genolier francúzska herečka a speváčka. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na jej rodinu.

Ako herečka spolupracovala s renomovanými režisérmi ako boli Louis Malle, Claude Chabrol, Jean-Pierre Mocky alebo Georges Lautner. Širšiemu publiku je známa svojimi úlohami, ktoré stvárnila po boku Jeana-Paula Belmonda v snímkach ako Policajt alebo darebák (1979), Zdochlinári či Veselá Veľká noc (obe 1984).

Narodila sa 5. októbra 1939 vo francúzskom mestečku Soulac-sur-Mer. Jej otec bol továrnikom, takže sa jej dostalo dobrého vzdelania. Chcela študovať filozofiu, ale nakoniec sa v roku 1959 namiesto svojej sestry prihlásila do konkurzu spevácko-umeleckej súťaže jednej súkromnej rozhlasovej stanice, ktorý aj vyhrala a tak sa začala jej kariéra speváčky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.