Televízia Joj v pondelok odvysiela 300. časť obľúbenej zábavnej šou Inkognito. A do úlohy tajného hosťa sa tvorcom podarilo zlákať naozaj váženého hosťa – samotnú prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú (47). To, samozrejme, známi hádači netušili… A tak ju herec Maroš Kramár (61) nechtiac dourážal pred celou krajinou.

Prezidentku hádali hádači v čisto mužskej zostave Jozef Vajda, Maroš, Kramár,Michal Hudák a Marián Čekovský. To, že hádači naozaj netušili, kto sa pred nimi skrýva a že naozaj nemajú tip, kto je tajný hosť, svedčí trapas, ktorý sa prihodil Kramárovi.

Pozvanie do pondelkového vydania prvýkrát prijala úradujúca prezidentka Zuzana Čaputová. „Je nám nesmiernou cťou, že sme v relácii Inkognito mohli privítať vzácneho hosťa akým je prezidentka SR Zuzana Čaputová. Veríme, že sa u nás cítila príjemne,“ skonštatovali z Televízie JOJ.

Klasickú otázku pri hádaní tajného hosťa, či ide o ženu alebo muža, v úvode vystriedala trochu nevšednejšia – Je to živá bytosť? Keď moderátor Vlado Voštinár zhodnotil, že veľmi živá bytosť, Maros Kramár zahlásil niečo, čím nechtiac našu prezidentku urazil pred celou krajinou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.