Hrdý otec princ Harry (35) a jeho šťastná manželka Meghan Markle (38) sa na podujatí v komunite Broom Farm Center vo Windsore neudržali a rozhovorili sa o svojom malom šesťmesačnom zázraku. Čo na Archieho prezradili?

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussex zašli na kávu do komunitného centra v srdci armády (aby, podľa ich vlastných slov na instagramovom účte, „prekvapili svojich susedov vo Windsore“ ), kde sa stretli s rodinami, ktoré delí náročná vojenská služba.

Najprv ocenili tých, ktorí dokážu udržať chod domácnosti i starosť o deti, zatiaľ čo ich životní partneri bojujú niekoľko tisíc kilometrov ďaleko od nich. Princ Harry, ktorý má za sebou náročnú vojenskú službu (desať rokov pôsobil v britskej armáde), najmä súcitil s tými, ktorí kvôli službe prichádzajú o rast svojho potomka.

„Musí to byť neuveriteľne ťažké. Mám toľko úcty a obdivu pre každého, kto sa s tým musí vysporiadať. Nedokážem si predstaviť, aké je nechať si to všetko ujsť, pretože deti sa menia tak rýchlo … “ vyhlásil podľa Daily Mail dojatý Harry.

Článok pokračuje na ďalšej strane.