Zdá sa, že niekoľko týždňový pobyt mimo civilizácie sa na viacerých farmároch začína odzrkadľovať nie príliš lichotivým spôsobom. Priekopníkom v konfliktnom správaní a vyostrených emóciách sa stal Radovan Dulin, ktorého v poslednom období štve každá malichernosť. Málokto by ale počítal s tým, že tento hnev okúsi i jeho večná ochrankyňa Kristi Dali!

Nový farmár týždňa Robiňo stanovil za sluhov Kiku a Rada, ktorého sa chlapi snažia zbaviť. Prešlo však len pár dní a medzi inak vždy harmonickou dvojicou prepukla brutálna hádka. Potom, čo si farmári vymenili ostré slová, skončila Kika v slzách.

Svalnatého východniara má momentálne v zuboch skoro celá posádka na Farme. Jediná osoba, ktorá sa ho stále pevne drží a neoblomne si ho pred ostatnými zastáva, je fotomodelka Kristína. Avšak po tom, ako bol vychýrený párik spoločne vymenovaný za sluhovskú dvojicu, zatiahli sa nad ním temné mračná.

Robiňo splnil plán, ktorý si vytýčil, a za sluhov stanovil nerozlučnú dvojku Kiku a Rada. Prešlo však len pár dní a dvojica, ktorá má na starosti kuchyňu aj zvieratá, sa brutálne pohádala. Hlavnou témou konfliktu mal byť fakt, že …

Článok pokračuje na ďalšej strane.