Matej Jurkovič (41) a Mirka Csorbová (19) sú na Farme už minulosťou. Čo im však po vypadnutí zostalo, sú vzájomné city, ktoré si prejavujú aj v reálnom živote. Najnovšie prekvapili fanúšikov nečakaným záberom. Naozaj sa zasnúbili?

V jedenástej sérii reality show Farma došlo k prekvapivému spojeniu dvoch ľudí z úplne opačných pólov. Mladučká východniarka Mirka Csorbová sa zahľadela do skúseného západniara Mateja Jurkoviča, no ich láske spočiatku hlbší význam nik neprikladal. Dvojica však po vyradení zo šou posúva hranice vzťahu stále ďalej.

Matej Jurkovič patril na Farme k najsilnejším hráčom, no konflikt s Rasťom, ktorý vyústil do fyzického napadnutia, sa skončil pre fitnessáka okamžitým vyhadzovom. Krátko po ňom prehrala v dueli aj Mirka, ale vzťah plný vášne sa pre dvojicu po vypadnutí z Farmy neskončil.

Práve naopak, hrdličky pridávajú na svoje sociálne sieti pravidelné zábery zo spoločných výletov, pričom trávia radi čas aj s ostatnými farmármi 11. série. Najnovšia fotka zaľúbencov ale poriadne šokovala ich fanúšikov. Žeby sa naozaj zasnúbili po niekoľkotýždňovej známosti?

Článok pokračuje na ďalšej strane.