Po tom, ako Paul oznámil, že sú už všetci finalisti doma, naváhal zverejniť ani mená finálovej trojky. Za všetko zrejme môže nielen Kikine správanie, ale aj krok televízie Markíza, ktorá jej vraj s mužom komunikovať zakázala. ,,Toto je všetko choré, v nedeľu sa ma pýtala Markíza, či chcem poslať Kike list, a teraz mi bolo oznámené, že Kike zakázali so mnou komunikovať.

Že keď nie, že poruší zmluvu a vyhrážajú sa pokutou,” napísal na Instagram Paul, ktorému vraj dané informácie poskytol Kristínin kamarát, pričom doba mlčania by mala trvať do skončenia vysielania Farmy.

,,Tu vám všetkým oznamujem, že natáčanie skončilo tej primitívnej Farmy a všetci farmári sú už doma! Kika prehrala v dueli s Romanou! No keď nesmiem s Kikou komunikovať, tak budem komunikovať tu, aby ste boli všetci aktuálne informovaní,” ozrejmil nahnevaný muž, ktorý sa nestránil ani odhalenia mien finálovej trojice.

Podľa jeho zdrojov by sa mali najďalej dostať Romana Košťálová, Gabo Sedláček a Paulov sok Rado Dulin. Avšak na to, či ide o naozaj pravdivé tvrdenie, si budeme musieť ešte nejaký ten týždeň počkať – veľké live finále by sa malo uskutočniť 13. decembra.

FOTOGALÉRIA: