Odchod Mateja Jurkoviča napätú situáciu na farme rozhodne nevyriešil. Kým minulý týždeň prebiehali ostré výmeny názorov najmä medzi Radom Dulinom a Vladom Hudáčkom, po vypadnutí vyrývača Vlada ostali na Popradčana len dvaja nepriatelia. A tí mu doslova pijú krv, čo vyústi do nečakanej situácie.

Nový týždeň ešte len začal a statku už vládnu problémy. Farmár týždňa Gabo sa totiž rozhodol vybudovať si autoritu, kým tvrdohlavý Rado mu ju podrýva, ako vie. A zašiel ešte ďalej!

Staronový farmár týždňa Gabo, ktorého do tejto pozície obsadil vypadnutý Vlado, mal voliť svojich sluhov. Z chlapov si vybral Rada a zo žien Nikču. To sa nepáčilo Radovi, ktorý síce chcel byť opätovne sluhom, no jedine s Kikou.

Rado, hospodárom Martinom označený za najväčšieho pracanta na statku, si funkciu sluhu doslova vyprosil, avšak nečakal, že ženskú časť nezastúpi jeho parťáčka Kristi Dali. Fotomodelka totiž v plánoch 23-ročného Košičana vôbec ani nefigurovala – Gabo chcel spočiatku za slúžku určiť Ivetku, no keďže v súťaži získala imunitu, ďalším adeptom sa stala Nikča. A to Radovi poriadne zdvihlo tlak!

Článok pokračuje na ďalšej strane.