Pozitívne naladený chlapec sa snažil zaradiť do bežného kolobehu života, pravidelne navštevoval školské zariadenie spolu s ostatnými deťmi a namiesto vozíka sa usiloval využívať barly.

Vďaka obľúbenému programu sa nakoniec zdrvenej rodinke podarilo konečne získať vytúžený dopravný prostriedok, a Dominik si okrem toho mohol letné prázdniny užiť na dovolenke pri mori.

Napriek tomu, že odvážny žiak mal celú budúcnosť pred sebou a v hlave obrovské detské sny, osud mu ich naplnenie nedoprial. Z televízie JOJ totiž náhle prichádzajú veľmi smutné správy. ,,Dominik statočne bojoval s chorobou, ktorá mu vzala nožičku. Nemal nárok na auto a museli do nemocnice jazdiť MHD-čkou s niekoľkými prestupmi. Podľa rozhodnutia to vraj bez problémov zvládne. V našej relácii sme mu vysnívali auto a v lete si užil prázdniny pri mori. Tešil sa, usmieval sa a mal veľkú chuť žiť.

Osud to zariadil inak, bohužiaľ. Statočný bojovník mal len jedenásť rokov. Dnes sme sa s ním navždy rozlúčili. Spi sladko, Dominik,” informovali kompetentní. Pozostalým vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť!

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: