A je to tu! Divákov neľútostnej hry o mastnú finančnú výhru čaká možno najdrsnejší súboj v rámci jedenástej série reality šou Farma. Do arény sa s maximálnym sebavedomím postaví milovník žien Radovan Dulin, ktorý neváhal vyzvať jedného z najobávanejších oponentov!

Dlhoočakávaný duel na Farme sa začne už o niekoľko hodín a v stodole sa stretne uhundraný Rado so súperom, ktorého si sám zvolí. Po príchode Evelyn si mnohí nie sú istí, koho meno vysloví.

Východniar s poraneným okom sa od začiatku týždňa dušoval, že jediným adeptom na duel sa pre neho stáva obrovský nepriateľ Rasťo Mojsej. Nie je žiadnym tajomstvom, že títo dvaja muži sa nejakú dobu nevedia zniesť a je jasné, že v spoločnej blízkosti by v sídle dlho pokojne nažívať nedokázali.

Ostáva len pár hodín a vo farmárskej stodole sa proti sebe opäť postavia dvaja duelanti, ktorí si zmerajú sily vo vybraných disciplínach. Keďže sa prvým hráčom v pomyselnej aréne stal večne ušomraný Rado, nám je ale už viac ako jasné koho si vybral. Čítajte ďalej…

Článok pokračuje na ďalšej strane.