„Mám diapazón depresívnych rolí. Veľmi to „prospieva“ môjmu psychickému zdraviu. Tak je momentálne nastavený repertoár. Teraz skúšam Antigonu, pôjde živá do hrobky, to sa veľmi teším, „ vyhlásila mladá herečka v Adelina relácii. Z tých slov mrazí.

Obe dámy to počas rozhovoru síce zľahčovali, Monika to ale dosť možno myslela smrteľne vážne. V už spomínanom predstavení Antigona si ako hlavná hrdinka na konci siahla na život.

V hre Vedľajšie účinky, ktorú zahrala Monika ešte v sobotu, zase stvárňovala dobrovoľníčku, ktorá experimentuje s antidepresívami. V projekte cudzích pre zmenu hrala postavu, ktorá je vykázaná z komunity a ocitá sa sama v cudzom svete, stretáva sa so strašidelnými tvormi a hystériou. A tak by sme mohli pokračovať ďalej …

Ako uvádza web topky.sk Monika Potokárová hrala súčasne 12 rôznych charakterov, s ktorými dokonale splynula. To nie je ľahká úloha ani pre ostrieľaného herca, nieto pre mladú herečku, ktorá podľa svojich slov prežívala veľmi ťažkú ​​pubertu, kedy ju vyhodili zo troch internátov.

Na pohľad jemné dievča v sebe ukrývala zrejme ďaleko hlbšie problémy a chmáry, o ktorých jej kolegovia ani blízki nevedeli. Všetci o nej hovorí ako o milej a extrémne talentovanej dievčine, ktorá mala pred sebou úspešnú budúcnosť. Osud aj sama Monika ale rozhodli inak.

Podľa neoverených informácií si herečka podrezala žily. Vo svojom byte ju našiel jej manžel a herecký kolega Robert Roth (47), ktorý s Monikou hral v predstavení Lekcia a ktorú si pred 8 mesiacmi tajne vzal.

FOTOGALÉRIA: