„Ahoj, prajem ti veľa šťastia s Kikou… Karty sú rozdané. Iva,“ stojí v odkaze, ktorý si Rado neveriacky musel prečítať zrejme viackrát, kým pochopil, čo ním jeho snúbenica vlastne myslí. Pár minút sa zo slov nevedel spamätať, no potom list posunul Kike, nech si ho pozrie aj ona.

„Tak hádam teraz sa z toho nezložím. No tak čo, musím ísť ďalej. Toto by som od nej v živote nečakal, veď sme sa na niečom dohodli,“ vyjadril nahlas svoje myšlienky Rado Dulin.

Evidentne má pocit krivdy, že snúbenica nechápe jeho vystrájanie. Kristi Dali s ním súhlasí a tvrdí, že to, čo je medzi nimi, je krásne a čisté, a preto sa niet za čo hanbiť.

„Nemali sme spolu žiadne iné zblíženie. A to, že si dáme pusu a objímeme sa? Proste, pre mňa je veľmi dôležitý,“ ospravedlňuje seba aj Rada Kika. Scény intímnych chvíľ pod perinou taktiež považuje za čisto nevinnú záležitosť. Koniec koncov, podľa jej bývalého priateľa takto bežne obšťastňovala mužov za peniaze a svoju prácu mala rada, a tak je jasné, že jej na posteľových hrách so zasnúbeným farmárom nepríde nič zvláštne.

Radovi však zjavne nie je všetko jedno. List rozoberal z každej strany ešte dlho a nakoniec sa so slzami v očiach pohoršil nad nespravodlivosťou života: „Ja za to nemôžem. To nech si každý vyskúša. Nikto nevie, čo to je byť dva a pol mesiaca len tak zavretý s niekým.“

VIDEO: