V prípade Mirky Csorbovej a Mateja Jurkoviča, ktorí k sebe zahoreli citmi počas natáčania jedenástej série Farmy, sa naplnili slová všetkých ich neprajníkov, tvrdiacich, že im farmársky vzťah dlho nevydrží. Čiernovláska z východu si už dokonca krátko po návrate domov našla nového priateľa!

Reality šou Farma je drsná a aj keď sem prichádza hrať každý len sám za seba, množstvo súťažiacich sa neovládne a prejaví si vzájomné sympatie. Jednou z tých, ktoré si hľadali spriaznenú dušu hneď od začiatku jedenástej série, bola aj Mirka Csorbová.

Krásna Košičanka Mirka, na ktorú sa po estetickej úprave pier zniesla mimoriadna vlna kritiky, pomotala na Farme hlavu hneď dvom súťažiacim. Kým sa v prvých dňoch vysielania zblížila s Radovanom Dulinom, ostatné týždne žila bok po boku s Matejom Jurkovičom.

Zamilovaná dvojica, ktorá sa pred kamerami opakovane uchýlila aj k intímnostiam, sa stretáva i po opustení statku. Mnohí diváci tak predpokladali, že dvojica tvorí pár aj v realite, čo však 19-ročná tmavovláska prekvapivo vyvrátila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.