Uplynulý pondelok otriasla Slovenskom šokujúca smrť talentovanej herečky Moniky Potokárovej, ktorú našiel v doobedných hodinách bez známok života jej manžel, herec Róbert Roth. Dovtedy však nič nenasvedčovalo tomu, žeby mladú krásku skľučovali nejaké problémy.

Známi aj fanúšikovia sa však neprestávajú pýtať, čo dohnalo mladú herečku až k tragickému činu, pričom kritičky uvažujú aj o prílišnom psychickom vyťažení.

Pre Nový Čas teraz prehovorila jej staršia sestra Erika, ktorá si nečakaný odchod Moniky nedokáže vysvetliť: “Monika sa ešte v sobotu rozprávala s mamou, aby jej objednala žehličku. Hovorila s rodičmi aj deň pred tragédiou. Možno je za tým niečo iné, ale nevieme čo,” uvažuje so smútkom v hlase.

S manželom Moniky, Robertom Rothom (47) sa pritom stretla len dvakrát, no podľa ich rodiny bolo medzi nimi všetko v poriadku a nevedeli o žiadnych problémoch. Isté pochybnosti ale vháňajú do smutného incidentu slová o tom, kde mala byť herečka deň pred úmrtím: “Večer pred nešťastím sa chystala na nejakú párty, kto vie, čo sa mohlo stať…” Po nešťastí odkazuje Monike do neba s plačom len jediné: “Keby som sa teraz mohla s ňou rozprávať, povedala by som jej, že všetko v živote sa dá vyriešiť..,” dodáva. Prípad jej smrti naďalej vyšetruje polícia.

FOTOGALÉRIA: