Robiňo a Nika sa dali dohromady práve počas pôsobenia vo vidieckej súťaži, aj keď bolo od začiatku jasné, že sa nevideli po prvýkrát. V uzavretom priestore medzi nimi zahoreli silné city, trvajúce aj po vypadnutí z hry.

Robiňo sa ako porazený duelant objavil v relácii Farma Extra, kde ho Martin Šmahel vyspovedal zo všetkých strán. Bezpochyby zaujímavejšou časťou debaty boli okamihy, kedy po jeho boku sedela atraktívna kočka z východu. Hrdličky sa netajili tým, že sú do seba zamilované a obaja sa do budúcna pozerajú so spoločnými víziami.

Nicoletta posúva vzťah na vyšší level
Nika už stihla partnera zoznámiť s maminou, ktorá v ňom údajne našla vysneného zaťa. Zdá sa tak, že plavovláska má s bývalým farmárom poriadne veľké plány, keďže pri rozlúčke prehodila záhadnú poznámku.

,,Možno bude aj farmárske bábätko,” šokovala kráska, túliac sa s úsmevom k Robiňovi, z čoho ostal v pomykove nielen moderátor, ale i samotný potenciálny otecko. ,,Si normálna?” porazený pracant si poklepal na čelo, čím partnerke jasne naznačil, že podobný scenár s rodičovskými povinnosťami sa v jeho hlave ešte nezrodil.

VIDEO od 11.minúty: