Potom, čo sa v súkromí stretol s Petrom, Martinou, Deyou či Majkym, si iba pred pár hodinami dohodol rande s Nikou Tóthovou a Martinom Mihálikom. S východniarmi nemal Matej na Farme žiadny výrazný konflikt, pričom on sám sa k celej situácii vyjadril viac než otvorene.

,,Vraveli, že ma nikto na farme nemusel. Klamali. Vraveli, že sa ma všetci báli. Klamali. Vraveli, že neznášam východňarov, klamali. Mohol by som takto pokračovať do nemoty. Nebol to žiadny východ versus západ, ale ľudia proti ľuďom, bez ohľadu na pôvod,” začal svoj príspevok na Instagrame 41-ročný fitnessák, pričom k slovám doložil aj nečakaný záber z vianočných trhov – Jurkovič si krásnu atmosféru v hlavnom meste užíval po boku svojej dcérky a exkolegov z východu.

Matejovi robil spoločnosť farmársky párik Nicoletta Tóthová a čerstvo vypadnutý Martin Mihálik, o ktorých sa vylúčený súťažiaci vyjadril vo veľmi pozitívnom duchu. ,,Vreskot @nicol_e_tta mi síce miestami liezol na nervy, ale keďže nevrešťala po mne, dokázal som to tolerovať, lebo bez nej, by východ pomrel od hladu a bol by tam bordel ako v tanku,” napísal k smerom Nike.

,,@martin_mihalik_ vysmiaty a nekonfliktný týpek, s ktorým sa mi výborne pracovalo a ako jeden z mála chápal zadania. V podstate pre mňa dve najväčšie osobnosti východu, dvaja najväčší pracanti,” potetovaný fešák zanechal na adresu Robiňa, čím sa však mohol dotknúť svojej farmárskej lásky Mirky, ktorú tak za topku východu nepokladá. ,,A tí, ktorí mali so mnou problém, boli práve tí, ktorí robili len hubou a nie rukami,” uzravel s úprimnosťou sebe vlastnou Jurkovič.

FOTOGALÉRIA: