Spojenie Kiky a Rada na Farme mnohých zaskočilo, keďže 38-ročného východniara ešte donedávna doma čakala krásna snúbenica a vzťahy atraktívnej fotomodelky sú tiež poriadne zamotané. Ani jeden z hlavných aktérov sa ale netajil tým, že doma zanechal partnera, a tak to pôsobilo tak, že si len, jednoducho povedané, túžia spolu užiť.

O to nečakanejšia bola skutočnosť, že zdatný pracant dokázal len tak zahodiť takmer sedem rokov strávených vo vzťahu a otvorene prehovoril o zamilovanosti smerom k farmárskej kolegyni. Po prijatí drsného odkazu od snúbenice sa dvojica dokonca čoraz častejšie uchyľuje k rozhovorom o spoločnej budúcnosti.

Zatiaľ čo Radovan už niekoľkokrát spomenul slovo láska, Kika ostávala striedmejšia. Jej správanie teda nielen v očiach Dulinovej priateľky vyvolalo dojem, že po vypnutí kamier len nad všetkým mávne rukou a bude si ďalej žiť svoj život.

Po otázke, čo vlastne cíti, však kráska prekvapila. ,,Chcem už odtiaľto vyjsť von, a byť s tebou proste,” plavovláska priznala, že s pokračovaním známosti počíta aj po odchode zo šou.

,,Buď budeme mať vzťah aj vonku, alebo proste ostane pri svojej priateľke a skončí to. Ja neviem, takto by som to chcela, že buď/alebo. Proste chcem, aby sa rozhodol on,” Kristína dala najavo, že ona o lásku nasilu bojovať nebude a celú zodpovednosť za pokračovanie farmárskeho príbehu preniesla na východniara.

VIDEO: