Rado Dulin to už má domov len “za pár”, no stále menej dokáže ukrývať svoju náklonnosť ku Kristi Dali. Poslednú noc strávila dvojica v dome farmára týždňa, kde si užili vzájomnú prítomnosť. No nielen to!

Hoci každý vidí, že medzi Radom Dulinom a jeho vernou parťáčkou Kristínou Dali to poriadne iskrí, obidvaja hlavní aktéri akékoľvek dohady o intímnom zblížení stále zaryto popierajú. Posledné dni pobytu na Farme ale prinášajú korenistý zvrat v podobe divokých radovánok pod perinkou, zavŕšených pohľadom na nahé rozvášnené telá!

Farmár z Popradu má za sebou návštevu rodiny, hoci snúbenica napokon nedorazila. Zato prišla mamina, ktorá mu hneď na úvod venovala štipľavú poznámku ohľadne Kiky. Fotomodelka by sa v tej chvíli najradšej prepadla pod zem, no napokon sa s rodinkou prišla rozlúčiť.

Hoci nemá Popradčan stále vysporiadaný vzťah so snúbenicou vonku, zjavne nedokáže už ani pár posledných dní na statku udržať emócie na uzde. Rado sa totiž s Kikou presunul na jednu noc do domčeka farmára týždňa, kde si užili vzájomnú prítomnosť. Cassanova na sebe dokonca nemal ani trenky a neváhal pobehovať okolo postele celkom nahý.

Článok pokračuje na ďalšej strane.