V minulosti sa mnohí zaoberali otázkou, či farmári skutočne vyhrajú ,,iba“ vysnívanú výhru v sume 75-tisíc eur alebo dostanú honoráre aj za účinkovanie pred kamerami. Vyjadrenia bývalých farmárov dokazujú, že im čo-to padlo do vrecka aj v priebehu natáčania, no každý z nich sa dohodol na iných podmienkach.

Na sociálnej sieti uviedol, že fotomodelka si po ukončení reality šou finančne poriadne prilepší. ,,Podpísala zmluvu s Markízou vo výške 15 000 eur, ktoré dostane za účasť vo Farme 11 s tým, že súhlasí so zverejnením nahých aj intímnych záberov a že sa tam bude prezentovať rajcovne, výstredne pred kamerou,” napísal, pričom tieto informácie má, podľa jeho slov, od samotnej farmárky.

Nahnevaný milenec sa však vyjadril aj na adresu Radovana Dulina, ktorý má počas účinkovania v reality šou dostávať týždenne 500 eur.

S Markízou mal dokonca podpísať zmluvu, kde má garantovanú účasť vo finále Farmy 11. Dohody s televíziou sú však obchodným tajomstvom, pričom Markíza neprezradí, či sú vyjadrenia Paula skutočne pravdivé.

FOTOGALÉRIA: