Dominika Cibulková pred pár týždňami krstila svoju knihu s názvom ,,Tenis je môj život“, kde verejne ohlásila koniec profesionálnej kariéry. Tenistka tak začína novú kapitolu života, na ktorú sa úprimne teší. Žeby ju čakali materské povinnosti?

O tom, že by najslávnejšia slovenská tenistka mala pod srdcom nosiť bábätko, sa v uplynulých mesiacoch polemizovalo viac než dosť. Známa plavovláska doteraz všetky dohady zaryto popierala a viditeľne plnšie krivky odôvodňovala tým, že sa prestala aktívne venovať športu.

Verní priaznivci tenistky ju opakovane nemiestne upozornili, že viditeľne pribrala. Očakávalo sa, že známa blondínka sa čoskoro prizná, že pod srdcom nosí bábätko. Namiesto toho však prekvapila verejnosť vydaním knihy, ktorá opisuje celú jej kariéru.

Keď sa pred mesiacom naša najúspešnejšia tenistka rozlúčila so svetom aktívnych športových zápasov, nikomu to celkom nešlo do hlavy. Má len 30 rokov a pred sebou ešte mnohé méty, ktoré mohla dosiahnuť. Niet sa preto čo čudovať, že sa klebetilo o jej údajnom tehotenstve. Najnovšie informácie majú ale jasne dokazovať to, o čom sa zatiaľ iba pošepkávalo.

Článok pokračuje na ďalšej strane.