A je dobojované! V rozhodujúcej finálovej pasovačke sa v duelantskej stodole stretli traja silní bojovníci Romana Košťálová, Radovan Dulin a Gabriel Sedláček. Z rozprávkového finančného obohatenia vo výške 75 tisíc eur sa po náročnom súboji tešil posledný spomenutý a bezprostredne po konečnom verdikte prejavil priamo na kameru úprimné emócie i názory.

Gaba však okrem radostného pocitu z víťazstva tešil aj fakt, že konečne mohol najväčšiemu rivalovi splatiť nevyrovnané účty z predošlých mesiacov. ,,Tak určite som rád, že som mohol pomstiť Rasťa. Neboli to silové disciplíny, ale myslím, že som ukázal tiež tú šikovnosť,” východniar sa vyjadril, dodávajúc, že bez ohľadu na zadania bol odhodlaný ísť do toho na 100% a kamarátom z Farmy ukázať, že bojuje v podstate aj za ich česť.

Novopečený boháč sa zároveň vôbec netajil tým, že Radove smolné pôsobenie počas finále ho miestami doslova tešilo. ,,Bol som rád, že Rado nemal body, priznám to,” zasmial sa skromný mladík, ktorý si však plne uvedomoval, že v najdôležitejšom dueli sa mohlo stať naozaj čokoľvek. Napokon sa mu ale bez intríg, taktizovania a výraznejších konfliktov podarilo dokázať, že markizácka reality šou sa dá vyhrať čestným spôsobom.

Aj keď vodič sanitky tvrdil, že nič nie je stratené, jeho výraz tváre hovoril jasnou rečou. Pár hodín po tom, ako sa stal oficiálnym víťazom Farmy 11 rodák z Košíc, sa Dulin vyjadril k duelu na sociálnej sieti. ,,No a rozprávky je koniec. Možno som veľa ľudí sklamal vo finále, ale život nekončí a ide sa ďalej. To, ako to dopadlo, za to si môžem sám a nikto iný. Áno, mal som viac bojovať, no súper bol silnejší. Farma mi veľa dala, či už do života alebo skúsenosť so zvieratami, ktorá mi ostane ešte dlho v pamäti. Netreba sa opúšťať a prijať to, čo je teraz. Ako sa hovorí: ,,Všetko zlé je na niečo dobré,“ okomentoval priamy prenos porazený Rado.

Vyzerá to tak, že vzťah Gaba Sedláčka a Romany Koštáľovej nebude po konci farmárskej šou
pokračovať. Ani v rovine kamarátstva a ani v rovine niečoho viac. Víťaz Farmy prezradil, že
Romana sa zmenila a stále sa na niečo vyhovára.

Článok pokračuje na ďalšej strane.