41-ročný západniar si účinkovanie na statku spríjemňoval milostnými chvíľami s iba 19-ročnou Mirkou. Za pár dní sa stali dvojicou, ktorá pevne držala pri sebe a Matej sa nie raz otvorene vyhrážal farmárom, že nemajú mladú tmavovlásku brať do duelu, v dôsledku čoho by prišla tvrdá pomsta.

Ich vzťah sa dokonca natoľko rozvinul, že si užívali vzájomnú spoločnosť aj potom, ako museli Farmu opustiť. Na sociálnej sieti zverejňovali zábery zo spoločných výletov a romantických večerov v pohodlí domova. Rázne sa obhajovali pred fanúšikmi, ktorí ich odsúdili za toľké prejavovanie lásky.

O to viac bolo šokujúce vyjadrenie Mirky v živom vysielaní finále Farmy 11. Evelyn sa opýtala mladučkej krupiérky, ako sa vyvíja ich láska s Matejom. ,,Nijak,“ znela rázna odpoveď exfarmárky.

Eve ale takáto strohá reakcia nestačila. ,,Takže je koniec?” opýtala sa. Následne tak pred kamerami bývalému milencovi poriadne naložila. ,,Nechcem byť niekoho dcérou, lebo on sa tak správal. Aj keď sa na farme tak nechoval a prezentoval sa tak, že on je za každú zábavu, tak vlastne asi všetci tí ľudia mali pravdu. Bola som hlúpa, naivná a verila v to, že to tak bude a nebolo. Že bude taký vonku, ako bol aj na farme, ale to tak nebolo,“ priznala Csorbová.

Exfarmárka si vraj myslela, že sa k nej bude potetovaný fešák správať mimo kamier rovnako ako na statku, avšak nestalo sa tak. ,,Život ide ďalej,” Mirka tému Matej ukončila s optimizmom, aj keď unať, že sa väčšina v predvídaní toho, ako sa bude jej románik vyvíjať, nemýlila, bolo zrejme ťažké.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: