Súťažiaci menom Tomáš Mrva sa zaradil medzi najkontroverznejších účinkujúcich populárnej farmárskej súťaže. Náročnú drinu vo vidieckej udalosti si na vlastnej koži odskúšal hneď dvakrát, pričom na druhý pokus sa mu dokonca podarilo zvíťaziť.

Meno prostorekého Trnavčana bolo prepierané najmä v súvislosti s nedodržaním dohody o rozdelení výhry na polovicu, čo sa najviac dotklo zainteresovanej finalistky Lucie Mokráňovej.

Napriek siláckym rečiam blondínka údajne od veľkého hráča zo sľúbenej odmeny nevidela ani cent a Tomášove podnikateľské plány s peniazmi tiež nedopadli práve najslávnejšie.

Ako sa pred niekoľkými týždňami pochválil víťaz Farmy 7, aj on by sa už rád usadil. Tomáš Mrva (31) si z vyhratých peňazí síce otvoril pizzeriu, tá ale, bohužiaľ, vydržala len pár mesiacov a Trnavčan musel zatvoriť. Šťastie sa však naňho usmialo v láske, keď stretol svoju milovanú Nikoletu.

A práve pred ňou pokľakol s otázkou, či sa zaňho vydá: “Chcem ti len povedať, že ťa strašne ľubkujem… Milujem ťa najviac na svete a sceš si ma zebrat?,” opýtal sa s trnavským prízvukom. Dojatá kráska ostala ako obarená a, samozrejme, súhlasila. Tomáš sa rozhodol pre veľký životný krok v byte, kde sa dvojica prvýkrát stretla. Na záver šťastnú Nikoletu vyobjímal a sľúbil, že veselicu zorganizuje do roka a do dňa. Srdečne blahoželáme!

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: