Niektorí zo súťažiacich Farmy 11 udržujú vzťahy i po skončení šou, aj keď u Ivetky a Romany sa zrejme nedá hovoriť o dobrovoľnom kamarátstve. Tentokrát partia, žijúca na západnom Slovensku, zavítala na večeru k modelke Kristi Dali, ktorá ukázala, že jej to v kuchyni ide naozaj na jednotku.

Po tom, ako si ale Michal, Ivet, Romča a Rado pochutnali na Kikiných fajnotách, prišla pre ňu samotnú drsná rana.

Popri tom, ako sa exfarmári zalizovali pri dezerte, rozprávali sa o tom, čo majú v živote nové. Nikto z nich však nečakal, že sa Kristínin partner zmieni o tom, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť vrátiť na východ, nakoľko ešte pred spustením reality šou dostal pracovnú ponuku. Najväčší šok ale prišiel v momente, keď povedal, že nechce vzťah na diaľku.

,,Keď sa mi to potvrdí, tak nebudem môcť mať vzťah nejaký. Tak lebo by to nefungovalo,” uviedol Rado, čím Kike zadelil poriadnu ranu. O robote na opačnej strane republiky totiž vôbec netušila.

,,Vidím, že je zvláštný, že sa chová fakt čudne a teraz neviem proste, že čo. Lebo keď povie, že keď odíde, tak sa rozídeme, tak mi to príde také, že asi to tak chce,” na kameru smutne skonštatovala kráska zo Senca, podľa ktorej je hlúposť, aby sa s ňou mal priateľ rozísť len preto, že s ňou niekoľko dní nebude. Popradčanovým slovám nechápali ani ostatní prísediaci, pričom dali za pravdu práve modelke.

Ako sám uviedol, takúto formu partnerstva by nezvládol, pričom nepomohlo ani prehováranie Ivety. Kristi ostala po jeho slovách ako obarená a Radove slová ju veľmi zasiahli. Skončí sa ich vzťah skôr ako sa vôbec stihol začať?

Celý rozhovor si môžete pozrieť TU: