Emma Drobná je jednou z najpopulárnejších domácich hudobníčok, pričom len prednedávnom predstavila verejnosti nový singel Demons. Práve na krste úspešnej novinky sa blondínka ukázala v spoločnosti futbalistu Filipa Šeba, ktorý nemohol zo svojej lásky spustiť zrak.

Dnes zamilovaná dvojica dovolenkuje v slnečnej Austrálii, kde si spoločne užíva vzájomnú prítomnosť i najkrajšie sviatky v roku.

,,Bolo to úplne, povedal by som, že až pubertálne zaľúbenie sa, malo to pubertálny, bezmobilný, bezsociálnomediálny normálny priebeh, ako by sa to malo zažiť a ako sme to my zažili.

Bolo to medzi nami dvoma, bolo to skrátka také, aké to malo byť. Vrátili sme sa do detských čias a preto si myslím, že naše chvíle sú o to úprimnejšie,” uviedol pred pár dňami Filip pre magazín Pluska.sk. No nie sú rozkošní?

Nový šoubiznisový párik strávil u protinožcov Vianoce a pravdepodobne si nenechajú ujsť ani tamojšie vítanie nového roka. Podľa fotiek je vidieť, že si prítomnosť toho druhého nesmierne užívajú a rozhodne nešetria úsmevmi a zamilovanými pohľadmi.

FOTOGALÉRIA: