Okolo náhlej výpovede obľúbenej dlhoročnej stálice Adriany Kmotríkovej sa v uplynulých dňoch doslova roztrhlo vrece s konšpiračnými teóriami, pátrajúcimi po príčinách nečakaného odchodu z televízie. Známa blondínka to viac nevydržala a ľuďom podala exkluzívne vyjadrenie, naznačujúce, že veci nie sú také, ako sa na prvý pohľad javia.

Adriana Kmotríková (49) pred pár dňami šokovala nečakaným odchodom z televízie Joj, v ktorej pôsobila dlhé roky. Hoci sa plánovala k celej veci vyjadriť až po sviatkoch, skutočný dôvod ukončenia kariéry prezradila už teraz.

Ostrieľaná moderátorka Adriana Kmotríková sa nečakane rozhodla ukončiť svoju dlhoročnú kariéru na televíznych obrazovkách. Vynorili sa prvé zákulisné informácie o tom, že blondínka mala mať nezhody s kolegami a cítila sa údajne v kolektíve nechcená.

Spočiatku zareagovala na otázky o svojom odchode po 20 rokoch poriadne ostro, no napokon poslala moderátorka svojim fanúšikom predsa len jeden odkaz. Konečne prehovorila a prezradila, čo ju naozaj primälo k radikálnej životnej zmene.

Článok pokračuje na ďalšej strane.