Tolkki nevylúčil, že by právnika vyplatili, ak im nejaké peniaze na súde vyhrá. „Budeme chcieť dva milióny euro, alebo dom na Bertramke. Dom by nám stačil,“ dodal Tolkki v sms správe. V telefónnom rozhovore neskôr dodal, že budú chcieť peniaze. „Myslím si však, že takýto prípad by vzal každý právnik,“ dodal Tolkki.

Nie je jasné, či Ivana Gottová o chystanej právnej bitke vie. „Neviem, čo Dominika plánuje, takže sa nemám absolútne k čomu vyjadrovať,“ povedala TN.cz hovorkyňa rodiny Karla Gotta Aneta Stolzová.

Karel Gott prepísal vilu na Bertramke vrátane pozemkov na manželku Ivanu. Tá sa stala tiež majiteľkou drevenice v Doubiciach, ktorú si Gott nedávno postavil. Ivana vlastní aj garáž v Košíři. Gott po sebe zanechal tiež autá, šperky, umelecké predmety a tantiémy.

Ivana Gottová je tiež jediným spoločníkom vo firme Karel Gott Agency sro, ktorá riadila a koordinovala Gottove pracovné aktivity. Zakladala ju spoločne so spevákom, ten sa ale kvôli zdravotným problémom rozhodol z vedenia v roku 2017 odísť.

Timo Tolkki je fínsky hudobník, ktorý si za manželku vzal najstaršiu dcéru Karla Gotta Dominiku. Vo Fínsku je známy z účinkovania v metalovej kapele Stratovarius, s ktorej členmi sa ale v roku 2008 rozišiel. Kapela pokračuje ďalej bez Tolkkiho.

FOTOGALÉRIA: