Markizácka reality šou Farma sa stala fenoménom, ktorý sa nedávno tešil zo zavŕšenia v poradí už jedenástej série, pričom žiadna z nich sa doposiaľ nezaobišla aspoň bez malého románika. V kontroverznej desiatke najviac zarezonovala láska medzi Tatianou Brunayovou a Petrom Harezníkom – čo sa s dvojicou stalo po skončení natáčania?

Medzi fanúšikmi farmárskej reality šou je zrejme málokto, kto by si nepamätal vášnivé vzplanutie Táni Brunayovej a Petra Harezníka. Farma 10 ich definitívne spojila dokopy, avšak ako pokračuje ich vzťah rok po odchode zo statku?

Spočiatku nenápadná žienka z Topoľčian sa do súťaže prihlasovala ako zadaná matka jedného dieťaťa. Čo však nikto nečakal, bolo silné vzplanutie citov medzi ňou a zdatným bojovníkom Petrom, ktorý sa nakoniec prebojoval až do veľkolepého finále.

Táňa Brunayová a Peter Harezník spôsobili počas Farmy 10 rovnaký rozruch ako Kristi a Rado pred pár týždňami. Zadaná tmavovláska sa zahľadela do farmára napriek tomu, že ju doma čakal snúbenec. S tým si napokon posielali ostré odkazy a padlo aj trestné oznámenie. Náklonnosť a sympatie zaľúbencov ale nakoniec napriek všetkému prerástli do čohosi silnejšieho.

Článok pokračuje na ďalšej strane.