Jediný tragický okamih úplne prevrátil život rodine z Plzne. Keď sa v nedeľu v podvečer vracala mama Bára (29) s priateľom Romanom (30), dcérkami Emičkou a Viki (5 a 2) a babičkou Lenkou (48) z návštevy, „zostrelilo“ ich v Čechách medzi Vejprnicemi a Tlučnou v Plzenskom kraji auto v protismere.

Následky sú desivé, zlámané stavce, amputovaná ruka aj prerušená miecha! Rodina sa zomkla a snaží sa zo všetkých síl pomáhať.

Vážnu situáciu popísal pre Blesk.cz strýko mamičky dievčatiek. „Švagriná Lenka, babička dievčatiek, prišla o ruku. Neter Bára má zlomené stavce, mala aj perforované črevá, včera ju prebúdzali z umelého spánku. Zlomený stavec má aj jej partner Roman, mladšia dcérka Viki zlomenú rúčku, pomliaždeniny, otras mozgu, “ vyjadril sa strýko Jindřich Bohuslav.

Veľmi vážne zranenia utrpela aj staršia z oboch dievčatiek, Emička. “ Má zlomenú chrbticu, ochrnula na nožičky. Prognóza hovorí, bohužiaľ, celkom jednoznačne. Šanca, že by sa to nejako opravilo, je menšia ako 10 percent. Emička už má za sebou jednu operáciu, teraz ju čaká ďalšia, previezli ju do Prahy, „opísal strýko.

Čo sa vlastne stalo? Čítajte ďalej …

Článok pokračuje na ďalšej strane.