Je to už rok, čo sa Rytmusovi (44) a jeho krásnej žene Jasmine Alagičovej (31) narodil syn Sanel a už sa fanúšikovia zaujímajú, kedy bude mať súrodenca. A odpoveď spokojnej mamičky? Viac ako úprimná!

V lete sa Jasmina Alagičová stala mamičkou malého Sanela. Od tej doby sa dosť intenzívne zaoberá tým, čo ako bezdetná superštíhla kráska riešiť nemusela …Je nespokojná so svojou postavou a odmieta prijať fakt, že s pôrodom sa ženské telo skrátka chtiac nechtiac (aspoň dočasne) mení.

„Naozaj seriózne a vážne, baba, ktorá to so mnou a mojimi výhovorkami potiahne tak, aby sme sa cez leto mohli obe dve tešiť, né málo, ale veľa, tak, že budeme radosťou skákať, skákať bez trasenia, chápeme sa. Niekoho, kto má naozaj skúsenosti a mohla by pracovať v peknom fitku, kde nie je miliarda ľudí. Ja viem, som mega náročná, ale sľubujem, že sa budem naozaj veľmi snažiť! “ Znie zvláštny inzerát pôvabnej moderátorky, ktorá plánuje do letnej sezóny mať telo pevné ako skala.

Len nedávno zavesila na svoj Instagram tento podivný status, ale ako sa hovorí, deti sú dar od Boha. To isté si zrejme myslí aj moderátorka a manželka rappera Rytmusa Jasmina Alagičová, ktorá síce doteraz neukázala malého Sanelka, ale o druhom bábätku má, zdá sa, už celkom jasno. Teda obaja majú …

Článok pokračuje na ďalšej strane.