Markíza odvysielala vo štvrtok večer pilotnú časť novej šou Svadba na prvý pohľad. Pred oltárom sa tak stretli sympatický Stano s večne usmiatou Gabikou. Nevesta však zo všetkého takmer vycúvala.

V podstate nikto nečakal, že by nový formát, ktorý priniesla TV Markíza, mohol osloviť. Doslova bizarný popis – vezmite si niekoho, koho nepoznáte, len na základe vašich biologických predispozícií – už len to vyvoláva zmiešané reakcie.

Svadba na prvý pohľad je nová šou televízie Markíza, ktorá sa divákom predstavila vo štvrtkový večer. Tím odborníkov pritom vyberal spomedzi cudzích ľudí dvojicu, ktorá by si mala padnúť do oka. Napokon spojili osudy vysmiatej veterinárky Gabiky a sympatického IT technika Stana.

Dvojica sa väčšine sledujúcim zdala ako dokonale kompatibilná, avšak mnohí si kladli i otázku, či sa nejedná len o zaplatený komparz. Už po pár minútach šou Svadba na prvý pohľad sa diváci pýtali, či sa náhodou nemôže jednať o podvod. Pár z nich si dokonca všimlo zvláštny detail a nie iba jeden!

Článok pokračuje na ďalšej strane.