Ako prvý detail si diváci všimli Stanovu oholenú tvár a o (údajných) sedem hodín neskôr, kedy sa postavil pred oltár, sa však na jeho brade pýšilo zarastené strnisko.

„Ste si všimli, že vo videu z rána pred svadbou je oholený a na svadbe už zarastený? Ale riadne rýchlo zarastá chalan,” bavil sa jeden z pozorných divákov šou, k čomu sa neskôr pridali viacerí.

Ďalšou netradičnou vecou bolo, že pri obrade zazneli len krstné mená “snúbencov”, a aj keď bolo manželstvo vyhlásené za právoplatne uzavreté, kto vie, či je to naozaj tak.

„Sobášiaci musí byť v každom prípade volený predstaviteľ samosprávy (starosta alebo poslanec) a mal by byť schválený zastupiteľstvom. Pri samotnom akte sú predpísané insígnie a oblečenie by malo byť podľa protokolu. Sobášiaci by mal mať reťaz,“ vysvetlil pre cas.sk hovorca Združenia miest a obcí Michal Kaliňák. Ani toto v tomto prípade nebolo splnené.

Navyše ešte hovorca ministerstva vnútra Peter Lazarov podotkol, že oddávajúci musí mať pri sebe štátny znak a erb mesta alebo obce. Markíza sa bráni, že ide o tzv. asistované manželstvo.

„Účinkujúci si reálne vyskúšali svadobný obrad, medové týždne aj spoločný život a v závere prehodnotia za aj proti tohto experimentu a rozhodnú sa, či spolu ostanú, alebo pôjde každý svojou cestou,“ uviedla televízia. Čo si o tom myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: