Je len o túžbe vlastniť a je dosť pravdepodobné, že časom pôjdu od seba, ak v tomto vzťahu nebude dostatočná rovnováha a harmónia. Se*uálny pud je ten fenomén, ktorý je mocnejší ako oni dvaja, “povedala.

Podľa nej bol tiež Rytmus šťastnejší s Darou, aj keď vo svojich príspevkoch koľkokrát dal priamo najavo, že najkrajšie chvíle života prežíva práve teraz s Jasminou. “Dá sa konštatovať, že Dara pre neho bola optimálnejšie a osobnostne zrelšou partnerkou, kvalitný vzťahový emočný základ sa však na rozdiel od drahých hodiniek alebo iných nepotrebných zbytočností kúpiť nedá,” narážala tým veštkyna na fakt, že sa šušká, že Jasmina je s Rytmusom hlavne pre peniaze. A tých má rapper podľa vlastných slov požehnane!

Zamilovaný pár ale nevidí a nepočuje, a tak si z kritiky a hodnotenia ich vzťahu nič moc nerobí. Aby Jasmina dokázala, že veštkyňa ani nikto ďalší nemá pravdu, napísala k poslednému príspevku na Instagram veľmi romantické vyznania.

“Aj napriek všetkým proroctvám ťa milujem každý deň viac.” Ak je to naozaj osudová láska, alebo len dočasné pomätenie mysle, ukáže ale len čas a nikto iný.

FOTOGALÉRIA: