Reality show, v ktorej si nezadaní Slováci hľadajú druhú polovičku na základe genetických testov a výsledkov psychologických analýz, má poriadny úspech. Minimálne teda vzbudila vášnivé diskusie o tom, či obrad, po ktorom sa z neznámych ľudí stanú manželia, je aj skutočne pravý a či sa naozaj “snúbenci” nikdy predtým nevideli.

Televízia Markíza sa preto konečne rozhodla podať vysvetlenie na všetky nejasnosti.

Kompetentní už minule naznačili, že síce v sobášnej miestnosti pôsobia všetky náležitosti dôveryhodne, svadba nie je tak celkom oficiálna. Najnovšie informácie potvrdzujú, že vzhľadom na závažné skutočnosti týkajúce sa reálneho uzatvorenia manželského zväzku by si žiadna šou nemohla dovoliť podstúpiť obrovské riziká prípadného nezáujmu párikov. ,,Ide o sociálny experiment s prvkami asistovaného manželstva, ktorý sa uskutočnil na základe najnovších psychologických a biologických metód,“ znie vyjadrenie z televízie, doplnené stanoviskom od zdroja magazínu Plus Jeden Deň, tvrdiaceho, že prípadný rozvod by tvorcov projektu stál množstvo financií, času i energie.

Ďalším kameňom úrazu sa stáva veľká nedôvera publika v to, že ženích s nevestou sa zoznámia až pred oltárom.,,Páry sa naozaj uvideli po prvý raz až na vlastnej svadbe. Produkcia šou si dala veľmi záležať na tom, aby sa jednotlivci nestretli až do samotného momentu, kedy sa postavili pred „oltár“. Dokonca aj v deň svadby boli do prvého stretnutia ubytovaní buď každý v inom hoteli, alebo v inej časti hotela s tým, že produkčný tím dohliadal na to, aby neprišlo ani k náhodnému stretnutiu.“ Produkcia si tak stojí za tým, že každý adept na lásku získa budúceho partnera len na základe komplikovaných psychologických či biologických testov od skúseného tímu odborníkov.

Búrlivých odoziev sa dočkala druhá epizóda s Ľubom a Julkou, kde sa objavil aj dobre známy sympaťák Braňo. Ten kedysi účinkoval v jojkárskej zoznamke Take Me Out, kedy si užíval rande v spoločnosti prsnatej kočky Simony Butinovej.

Aká je teda pravda o hosťovaní spomínaného fešáka v tejto šou? Kompetentní odhalili, že Braňo bol taktiež jedným zo záujemcov o srdce mladej dámy v rámci svadby naslepo. Pôvodne bol spoločne s Ľubom vyhodnotený ako ideálna polovička pre Julku, no profesionáli sa nakoniec rozhodli uprednostniť práve Ľuba.

FOTOGALÉRIA: