Prísne pravidlá stanovené v zmluve s Markízou nedovoľujú dvojiciam predčasne zverejňovať, ako známosti nadobudnuté pred zrakmi celého národa dopadli. Magazín Pluska si ale na všetkých štyroch mladomanželov posvietil a prišiel so zaujímavými zisteniami.

Júlia (24) a Ľubo (28)
Manželia z druhej časti boli vo vyjadreniach na adresu svojej polovičky o niečo vľúdnejší. ,,Čo sa týka ženícha, sklamaná určite nie som. S výberom partnera som spokojná. Dobre si rozumieme a vo veľa veciach sa dopĺňame. Naši odborníci odviedli skvelú prácu,“ pochvaľuje si večne vysmiata plavovláska. Tá mala zároveň na sociálnej sieti prezradiť, že vzťah so ženíchom bol posunutý na vyšší level. ,,Po dovolenke som sa presťahovala k Ľubovi. Verím, že sa v živote nič nedeje náhodou, “ prekvapila úprimnou odpoveďou.

Svadba na slepo bola veľkým zážitok aj pre 28-ročného fešáka, ktorý prihlásenie do šou rozhodne neľutuje. ,,Žijeme len raz a bol som zvedavý, koho mi odborníci nájdu. Tí mi našli partnerku, ktorá sa podľa výsledkov testov ku mne najviac hodila. Zatiaľ nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, tak pevne verím, že sa naši odborníci nemýlili,“ zdôveril sa Ľubo, odhaľujúc veľavravný detail zo spálne ,,Najviac sa mi na nej páči, že sa smeje, aj keď spí,“ prezradil blonďák, čím len potvrdil vzájomné spolužitie s nevestou.

Gabika (29) a Stano (34)
Obaja “partneri” s odstupom času priznávajú, že účasť v netradičnej relácii bola pre nich obohacujúca a svoje pôsobenie pred kamerami vôbec neľutujú. ,,Veci, ktoré zažívam prvýkrát, vytvárajú vo mne neopakovateľný dojem. Rád by som prenechal možnosť zažiť túto jedinečnú udalosť niekomu ďalšiemu. Fascinuje ma, ako nám naše povahy s Gabikou vytvárajú neustále vtipné situácie, vďaka ktorým sa aj ľahšie riešia problémy,“ vyjadril sa Stano, naznačujúc, že po ľudskej stránke si s brunetkou skvele porozumeli.

,,Nie som sklamaná. Stano je skvelý človek, ktorý je veľmi milý, priateľský a dobrosrdečný. Samozrejme, sú aj veci, ktoré mi na ňom prekážajú, ale myslím, že nikto nie je dokonalý. Ani ja. Takže rozhodne nie som sklamaná,“ Gabika si s radosťou spomína na zážitok, kedy sa v bielych šatách postavila pred neznámeho muža. Ich sympatiám ale údajne po skončení natáčania odzvonilo, o čom má svedčiť Gabikin status na sociálnej sieti, kde jej svieti nápis “nezadaná”.

FOTOGALÉRIA: