„Prišla som domov a bielizeň, ktorú vyprala, zavesila na vešiaky a potom na garniže po celom baráku. Tak som nevedela, či som na dedine alebo v paneláku, “ povedala nahnevaná Markéta.

„Bielizne na žehlenie bola plná skriňa, hneď som musela po príchode začať upratovať a žehliť,“ dodala.

Lucia nezvládala starostlivosť
K Luckinmu prístupu k starostlivosti o domácnosť a deti počas Výmeny manželiek sa vyjadril aj jej náhradný manžel Vlasta. „Nemôžem povedať, že by sa o decká nestarala. Ale ona navarila na tri dni a to bolo všetko. Chodil som do práce a ona musela chlapcov vodiť do školy, tak k nim musela vstávať. Nemohla spať do desiatej, ako hovorila, že je zvyknutá. Bolo to pre ňu evidentne ťažké, vstávať treba k dievčaťu o piatej hodine. Bola z toho dosť vyšinutá, “ doplnil tvrdenie svojej ženy Vlasta.

Markéta prihlásila svoju rodinu do Zámeny manželiek 2020 s úmyslom zmeniť svojho manželka Vlastu, ktorý bol podľa nej často podráždený a nefungoval tak, ako by si predstavovala. Hoci on jej chcel dokázať, že je na neho spoľahnutie, po pár pohároch alkoholu priamo pred kamerami ukázal pravý opak.

Lucia sa v náhradnej domácnosti rozhodla, že svoje narodeniny zapije patričným množstvom alkoholu. S Vlastom si ale neustrážili hladinku a po prvom bozku sa vrhli do víru žeravého tanca. Náhradný manžel však nezostal len pri obchytkávaní a pokúsil sa Luciu bozkávať.

Vlastu na druhý deň značne rozrušená Lucia konfrontovala. Nepáčilo sa jej, že ju skúšal bozkávať a keď začal hovoriť o jej prsiach ako o kozách, rozohnila sa. Pritom to ale bola ona, kto svojho náhradného manžela k bozku podpichovala. Pri ďalšej akcii, na ktorú sa s celou rodinou vypravili, mu zakázala piť, on ale jej slov nevzal vážne.

Markéta o nevere
Takmer podvedená manželka Markéta sa k správaniu Vlastimila vyjadrila ešte pred tým, než bola Výmena manželiek vôbec odvysielaná. Na sociálne siete napísala veľmi nešikovne formulovaný príspevok, z ktorého ale možno vyčítať, že maškrtnému vlkovi odpustila, aj keď to medzi ôsmimi očami vyzeralo inak. „Ja som mu už odpustila a milujem ho aj napriek tomu, že tam pil a bozkával inú. Na vine je tá mrcha jedna, bola to alkoholička, ale môj muž doma nepije, ani pivo si nedá, “ napísala Markéta. Jej slová ale museli byť výrazne upravené. Kompletné vyjadrenie nájdete v galérii, je však otázkou, či mu porozumiete.

FOTOGALÉRIA: